Pui sufocat cu orez brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul sufocat cu orez brun. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați oscar mayer bacon, brânză philadelphia Neufchatel, orez brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până orez brun fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Această rețetă este plăcută de 58 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Pui sufocat cu orez brun, Pui sufocat cu sos și orez, și Brown Arroz Con Pollo (orez brun și pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati baconul in tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand sunt crocante. Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta slănina din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie. Aruncați picăturile din tigaie.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc pe ambele părți și se face (165F).
Transferați puiul pe farfurie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați legume și 1/2 cană bulion în tigaie; acoperiți și fierbeți 10 min. sau până când legumele sunt fragede.
Se amestecă bulionul rămas și Neufchatel; gatiti, neacoperit, 2 min. sau până când Neufchatel este topit și sosul este îngroșat, amestecând frecvent. Întoarceți puiul în tigaie; gătiți 2 min. sau până când se încălzește.
Puneți orezul pe farfurie; top cu pui, sos și slănină.