Pui sotat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Friscrime
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul sotat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Frisincrode ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 296 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica Coș roșii cherry, șofran, șalotă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pui sotat cu vinaigretă de roșii-șofran pe Friscrime, Saut carne de pui cu sos de rosii-sos de sofran pe Frisone, și Pui Sotat Cu Vinetă De Roșii-Șofran.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul, 1/2 linguriță de boia și șofranul într-un castron mediu.
Se amestecă în 3 linguri de ulei, șalotă și 1 lingură de cimbru. Se amestecă roșiile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați jumătățile de piept de pui cu restul de 1 linguriță de boia, 1 lingură de cimbru și sare și piper.
Se adaugă în tigaie; saut până la fiert, întorcându-se des, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul pe suprafața de lucru. Împărțiți frisocrode între 4 plăci. Felie de pui;ventilator deasupra frisone. Lingura vinaigrette peste.
* Oțetul balsamic alb poate fi găsit la unele supermarketuri și magazine de alimente de specialitate.