Pui Sherry Elvețian

Puiul Sherry elvețian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 457 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de unt, sare și piper, crutoane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 28 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sherry ' s Chicken, Pui cu sos de soia Sherry, și Pui De Sherry Sufocat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Puneți puiul într-un vas de copt de 9x13 inci și condimentați cu sare și piper după gust. Acoperiți fiecare piept de pui cu o felie de brânză.
Într-un castron mediu se amestecă împreună supa, sherry și smântână și se toarnă amestecul peste pui. Înmuiați mărarul în unt topit; aruncați crutoane în unt și presărați-le deasupra puiului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit.