Scaloppini de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 1078 calorii, 21g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, făină, ulei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Pui Scaloppini, Scaloppini De Pui Din Sud-Vest, și Scaloppini de pui cu ardei și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cantitate mică de ulei și 2 linguri de unt într-o tigaie mare. Dragă pui în făină condimentată și sotează în tigaie, întorcându-se o dată, până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ingredientele rămase, până la capere inclusiv, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se încălzește până când ciupercile se înmoaie și sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Adăugați puiul înapoi în tigaie pentru a reîncălzi și faceți sos de unt de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Așezați pastele fierte pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
2
Adăugați jumătate de sos de unt în amestecul de pui și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Puneți amestecul de pui peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Adăugați mai mult sos deasupra fiecărei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Încălziți sucul de lămâie și vinul alb într-o cratiță la foc mediu. Aduceți la fierbere și reduceți cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați smântână și fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Adăugați încet untul, aproximativ 2 linguri la un moment dat, până se încorporează complet, amestecând constant. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate