Pui Rustic Cu Usturoi
Puiul Rustic cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 942 calorii, 65g de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, pui, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe rustice de pui cu tot usturoiul, Pui de usturoi prăjit Rustic cu sos Asiago, și Pâine Rustică Cu Usturoi De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc moderat.
Presărați puiul cu 12 lingurițe de sare și piper. Gatiti puiul pana se rumeneste bine, intorcand, aproximativ 8 minute in total, si scoateti din oala. Reduceți focul la moderat, adăugați usturoiul și sotati până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Presărați făina peste usturoi și amestecați până se combină. Întoarceți puiul în oală, acoperiți și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți oala din cuptor și puneți-o pe un arzător.
Scoateți bucățile de pui din oală. La foc moderat, amestecați vinul și fierbeți timp de 1 minut.
Se amestecă bulionul și restul de 12 lingurițe de sare și se fierbe până începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute. Opriți focul, bateți untul și turnați sosul peste pui.
Sugestii de meniu: există o mulțime de sos delicios, usturoi aici. Profitați de el cu piure de cartofi, tăiței de ou sau orez.
Recomandare de vin: acest fel de mâncare galic simplu va funcționa bine cu un vin roșu rustic din sudul Franței. Căutați sticle mai puțin cunoscute, de bună valoare, de la Corbires sau Minervois, sau un vin tanic mai serios de la Cahors.