Pui Romano
Puiul Romano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână boia, șuncă, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Romano Pui Suprem, Cremă Romano Pui Farro, și Pui Parmezan Crocant La Cuptor Romano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui pe o tigaie.
Așezați felii de brânză elvețiană și șuncă deasupra și înfășurați-le, fixându-le cu scobitori, dacă este necesar. Într-un castron mic combinați parmezanul, boiaua, sarea de usturoi, tarhonul, busuiocul și firimiturile de pâine.
Se amestecă împreună și se înmoaie rollups în amestec pentru a acoperi.
Stropiți cu unt topit și gătiți la cuptor cu microunde timp de 4 minute sau până când puiul este gătit și sucurile curg limpede.