Pui rapid în stil Tagine din Africa de Nord

Pui rapid în stil Tagine din Africa de Nord
Nord-African Quick Tagine stil de pui este o rețetă africană care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 938 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 42 minute. Un amestec de bulion de pui, coriandru măcinat, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Încercați Pui Rapid În Stil Tagine Din Africa De Nord, Tagine de pui din Africa de Nord, și Tagine Cu Legume Condimentate Din Africa De Nord pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Kanonkop Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Kanonkop Pinotage
Kanonkop Pinotage
# 100 Wine Spectator Top 100 din 2010Artizanale din fructe de unele din sudCele mai vechi viță de vie Pinotage din Africa, acestbenchmark bottling este un adevărat clasic Cape!Extrem de complexă și distinctă, ease mândrește cu straturi suculente de fructe de pădure întunecate,cassis și prune împletite cu indiciide banane și mocha și un fum,curent subteran mineral.
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții2
Scor De Sănătate31
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista