Pui Ranch Pizza cu Bacon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați pizza de fermă de pui cu slănină. Această rețetă face 6 porții cu 1693 calorii, 59G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de slănină, piept de pui premium în apă, crema condensată de supă de pui de la campbell și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Bacon Ranch Pizza, Pui și șuncă Ranch Pizza, și Pui Bacon Ranch Flatbread Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți supa pe crusta de pizza până la 1/4 inci de margine. Se acoperă cu puiul, brânzeturile și slănina.
Coaceți timp de 10 minute sau până când brânza este topită și crusta este aurie.
Stropiți pansamentul fermei peste pizza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.