Pui Ranch Dijon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Ranch Dijon. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 783 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, vinul, jumătățile de piept de pui - și pounded, și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dijon Ranch Dip, Miere Dijon Ranch Dressing, și Degetele crocante de pui Ranch cu sos de scufundare Ranch BBQ.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere și puneți focul la mediu-scăzut; păstrați apa la fierbere scăzută în timp ce finalizați pașii rămași.
Presărați pieptul de pui cu sare și piper negru. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu și gătiți sânii de pui în untul fierbinte până se rumenesc și nu mai sunt roz în interior, aproximativ 8 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul într-un platou, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și păstrați la cald.
Bateți pansamentul ranch și muștarul Dijon împreună într-un castron.
Se toarnă vin alb în tigaie; răzuiți și dizolvați orice bucăți de mâncare rumenite din fundul tigaiei în vin.
Bateti Ranch dressing amestec tigaie, reduce focul la minim, și se aduce sosul la foc mic.
Gatiti parul inger in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand este fiert, dar ferm la muscatura, 4-5 minute.
Scurgeți pastele și aruncați ușor cu sos de fermă.
Împărțiți pastele între 4 farfurii de servire și acoperiți fiecare porție cu un piept de pui. Se toarna sosul ramas peste pieptul de pui si se presara cu patrunjel.