Rețeta Gnocchi Nicoise ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 47 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 607 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Gnocchi de grâu Roman), și Gnocchi-Tigaie De Gnocchi De Pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați slănina și usturoiul; gătiți până când slănina începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Adăugați carnea de vită măcinată; gatiti, amestecand, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4
Adăugați brandy, șobolani, morcovi, țelină și pastă de roșii; gatiti pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
5
Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile și adăugați orice sucuri din cutie. Se amestecă bulionul, frunza de dafin, coaja de portocală și măslinele. Aduceți la foc mic și reduceți focul; acoperiți și gătiți 20 de minute. Descoperiți, creșteți căldura și aduceți la fierbere pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert gnocchiul până când unul plutește în vârf, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Scurgeți imediat pentru a împiedica gnocchiul să devină moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
8
Scoateți coaja de portocală și frunza de dafin din sos și condimentați cu sare și piper. Aruncați gnocchiul cu sosul.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un gust plăcut și lung.