Pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb

Pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb
Rețeta pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 998 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru plus crenguțe, fulgi de piper, găini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Clasici Cu Friptură Dublă, Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți, și Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 3 linguri de cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic; puneți marinada deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Condimentați puii cu sare și piper în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
3
Așezați fiecare într-o pungă de plastic resigilabilă; împărțiți marinada între pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Întindeți marinada uniform pentru a distribui. Sigilați pungile și răciți timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați puii din pungi într-o tigaie mică; ștergeți ușor excesul de ulei din marinată cu prosoape de hârtie, lăsând ierburile intacte pe pielea de pui. Umpleți fiecare pui cu o jumătate de lămâie și câteva crenguțe de cimbru. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Prăjiți până se rumenesc bine, 30-35 de minute. Reduceți căldura la 177° și continuați prăjirea, ungând ocazional puii cu sucuri de tigaie, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează165, cu 20-30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați puii pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa, caperele și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați ardei și ardei iute; se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10-12 minute. Se amestecă saramură de caper, porumb, pătrunjel și oțet chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă uleiul. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
3
Se servește cu pui și ardei și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Ingrediente

8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcapere tocate plus 1-2 linguriță saramură de caperecapere tocate plus 1-2 linguriță saramură de capere2kilogramepui întregipui întregi4ardei iute roșu Fresno, însămânțat, feliat subțireardei iute roșu Fresno, însămânțat, feliat subțire22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tăiat în felii subțiriarpagic proaspăt tăiat în felii subțiri7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumb proaspete (de la aproximativ 4 Spice)boabe de porumb proaspete (de la aproximativ 4 Spice)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat11 lingură de oregano uscatsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată3cuișoare de usturoi, tocate, piure până la o pastă cu spatele unui cuțitcuișoare de usturoi, tocate, piure până la o pastă cu spatele unui cuțit1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1lămâie, înjumătățitălămâie, înjumătățită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleycoaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Ceapa galbena medie, tocataardei gras galben, portocaliu și roșu feliat subțire (aproximativ 5 ardei mari)ardei gras galben, portocaliu și roșu feliat subțire (aproximativ 5 ardei mari)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfrunze de cimbru proaspăt tocate plus crenguțe pentru umpluturăfrunze de cimbru proaspăt tocate plus crenguțe pentru umplutură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfistic decojit nesărat, tocat grosierfistic decojit nesărat, tocat grosier

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista