Pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb

Pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb
Rețeta pui prăjiți cu Salsa de fistic, ardei și porumb ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 998 calorii. Această rețetă servește 8. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru plus crenguțe, fulgi de piper, găini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui Clasici Cu Friptură Dublă, Pui De Nucă De Cocos Și Coriandru Pe Jumătate Prăjiți, și Pui prăjiți cu piper negru-glazură de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, 3 linguri de cimbru, rozmarin și salvie într-un castron mic; puneți marinada deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Condimentați puii cu sare și piper în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Așezați fiecare într-o pungă de plastic resigilabilă; împărțiți marinada între pungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Întindeți marinada uniform pentru a distribui. Sigilați pungile și răciți timp de cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați puii din pungi într-o tigaie mică; ștergeți ușor excesul de ulei din marinată cu prosoape de hârtie, lăsând ierburile intacte pe pielea de pui. Umpleți fiecare pui cu o jumătate de lămâie și câteva crenguțe de cimbru. Legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Prăjiți până se rumenesc bine, 30-35 de minute. Reduceți căldura la 177° și continuați prăjirea, ungând ocazional puii cu sucuri de tigaie, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează165, cu 20-30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați puii pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa, caperele și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați ardei și ardei iute; se condimentează cu sare și se gătește, amestecând ocazional, până se înmoaie, 10-12 minute. Se amestecă saramură de caper, porumb, pătrunjel și oțet chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă uleiul. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
3
Se servește cu pui și ardei și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Ingrediente

8creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcapere tocate plus 1-2 linguriță saramură de caperecapere tocate plus 1-2 linguriță saramură de capere2kilogramepui întregipui întregi4ardei iute roșu Fresno, însămânțat, feliat subțireardei iute roșu Fresno, însămânțat, feliat subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic proaspăt tăiat în felii subțiriarpagic proaspăt tăiat în felii subțiri7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de porumb proaspete (de la aproximativ 4 Spice)boabe de porumb proaspete (de la aproximativ 4 Spice)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoisalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată3cuișoare de usturoi, tocate, piure până la o pastă cu spatele unui cuțitcuișoare de usturoi, tocate, piure până la o pastă cu spatele unui cuțit1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1lămâie, înjumătățitălămâie, înjumătățită591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoaja de lămâie rasă fincoaja de lămâie rasă fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Ceapa galbena medie, tocataardei gras galben, portocaliu și roșu feliat subțire (aproximativ 5 ardei mari)ardei gras galben, portocaliu și roșu feliat subțire (aproximativ 5 ardei mari)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu zdrobițifulgi de ardei roșu zdrobiți23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze de cimbru proaspăt tocate plus crenguțe pentru umpluturăfrunze de cimbru proaspăt tocate plus crenguțe pentru umplutură2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfistic decojit nesărat, tocat grosierfistic decojit nesărat, tocat grosier

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista