Pui prăjit în tigaie pe tocană de ciuperci cu slănină
Pan-prăjită de pui pe bacon ciuperci Ragout ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 302 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 6 și costă $2.77 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, grenache, jumătăți de piept de pui dezosate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Ragout de bacon de ciuperci Martha Stewart cu paste, Fazan fript cu ciuperci sălbatice, cartofi și ragout de slănină, și Varză de Bruxelles prăjită la tigaie cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se adaugă porcini uscați, se ia de pe foc și se lasă să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ridicați porcini din bulion, stoarcând orice lichid suplimentar și tocați mărunt. Tulpina bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați slănina adesea până când grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotă; se amestecă la foc mediu-mare până când slănina începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați șalotele și slănina pe prosoape de hârtie. Dacă tigaia este uscată, adăugați aproximativ 1/2 lingură. ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci proaspete și porcini tocați; se amestecă adesea la foc mare până când lichidul s-a evaporat și ciupercile încep să se rumenească, 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Crăpat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Încălziți untul și 1 lingură. ulei de măsline într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc bine pe fund, 5 până la 7 minute. Întoarceți puiul și transferați tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Coaceți doar până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Puneți puiul pe un platou și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere la foc mare, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se toarnă amestecul în tigaie cu ciuperci și se adaugă lichid de înmuiere porcini, amestec de slănină-șalotă și cimbru tocat. Se amestecă adesea la foc mare până când aproape tot lichidul s-a evaporat, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se adaugă sare și piper după gust. Ragout de movilă pe farfurii, deasupra cu pui și garnisiți cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit