Pui prăjit în tigaie cu prosciutto crocant și roșii
Pui prăjit la tigaie cu prosciutto crocant și roșii necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 466 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, pâine ciabatta, fasole cannellini și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie.
Instrucțiuni
Se amestecă untul într-un castron cu jumătate de usturoi. Obțineți totul în boluri sau pe farfurii gata de scos afară. Aprinde barbie.
Încălziți o cutie de prăjire robustă pe raftul barbie, în ulei pentru a acoperi baza conservelor.
Așezați-vă în prosciutto și crocant pe ambele părți. Pune-l deoparte.
Condimentați puiul și rumeniți pe ambele părți în tablă. Se amestecă restul de usturoi tocat și se adaugă roșiile tocate, bulionul și oregano. Fierbeți timp de 3 minute, întoarceți sânii și fierbeți încă 3 minute.
Sfat în fasolea cannellini, întoarceți puiul și fierbeți încă 3 minute, apoi întoarceți din nou și fierbeți încă 3 minute. Acum gustați sosul și adăugați puțin condiment dacă credeți că este necesar.
Spre sfârșitul gătitului găinilor, prăjiți ciabatta pe ambele părți pe barbie poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi, în funcție de dimensiunea barbie.
Aruncați roșiile și busuiocul tocat în amestecul de pui.
Lăsați roșiile să se înmoaie ușor, apoi acoperiți cu prosciutto crocant și împrăștiați peste frunzele întregi de busuioc.
Întindeți untul de usturoi pe ciabatta și aranjați untul în sus în jurul marginii puiului sau puneți vasul cu unt de usturoi pe masă pentru ca oaspeții să-și răspândească singuri.
Se servește fierbinte, cu salată mixtă de frunze.