Pui prăjit savuros cu lămâie, usturoi și cartofi

Pui prăjit savuros cu lămâie, usturoi și cartofi
Puiul prăjit cu lămâie, usturoi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1108 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, sare de mare nerafinată măcinată, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi prăjit pui de lămâie și cartofi, Pui prăjit cu lămâie-usturoi cu cartofi, și Pui grecesc prăjit cu lămâie-usturoi Kittencal cu cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 275 F. Clătiți puiul, în interior și în exterior, într-un curent ușor de apă. Se usucă, apoi se leagă cu sfoară de gătit 100% bumbac (disponibilă AICI).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați puiul legat într-un vas de copt și aranjați cartofii, usturoiul și lămâile în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Ungeți puiul cu ulei de măsline și presărați-l generos cu sare de mare și sărat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Stropiți orice ulei de măsline rămas peste cartofi, lămâie și usturoi.Prăjiți, neacoperit, la 275 F timp de 2 ore, creșteți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să prăjiți încă 45 de minute sau până când pielea chipsurilor de pui devine maro, iar sucurile sale se limpezesc. Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
ChipsChips
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista