Pui prăjit savuros cu lămâie, usturoi și cartofi

Puiul prăjit cu lămâie, usturoi și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 1108 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, sare de mare nerafinată măcinată, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi prăjit pui de lămâie și cartofi, Pui prăjit cu lămâie-usturoi cu cartofi, și Pui grecesc prăjit cu lămâie-usturoi Kittencal cu cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 275 F. Clătiți puiul, în interior și în exterior, într-un curent ușor de apă. Se usucă, apoi se leagă cu sfoară de gătit 100% bumbac (disponibilă AICI).
Așezați puiul legat într-un vas de copt și aranjați cartofii, usturoiul și lămâile în jurul puiului.
Ungeți puiul cu ulei de măsline și presărați-l generos cu sare de mare și sărat tocat.
Stropiți orice ulei de măsline rămas peste cartofi, lămâie și usturoi.Prăjiți, neacoperit, la 275 F timp de 2 ore, creșteți temperatura cuptorului la 375 F și continuați să prăjiți încă 45 de minute sau până când pielea chipsurilor de pui devine maro, iar sucurile sale se limpezesc. Lăsați puiul să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.