Pui prăjit rapid cu muștar și usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit rapid cu muștar și usturoi. O porție conține 1056 calorii, 85g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de sos de soia, sare, tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu tarhon și usturoi prăjit rapid, Vinetă prăjită cu usturoi-muștar-ierburi, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Folosind foarfece de pasăre, tăiați de-a lungul fiecărei părți a coloanei vertebrale a puiului și îndepărtați-o. Întoarceți pieptul de pui cu fața în sus și apăsați pe osul sânului pentru a aplatiza puiul. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați parțial prin ambele părți ale articulației dintre coapse și tobe.
Tăiați parțial prin articulația dintre aripi și sân.
Într-un castron, amestecați toate ingredientele rămase. Întoarceți pieptul de pui în jos și întindeți-l cu jumătate din amestecul de muștar. Puneți puiul într-o tigaie mare cu pielea în sus; se întinde cu amestecul rămas.
Puneți tigaia la foc mare și gătiți puiul până începe să se rumenească, 5 minute.
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți puiul timp de 30 de minute, până când pielea se rumeneste și puiul este gătit.
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute.
Transferați puiul pe o tăietură, tăiați-l în 8 bucăți și serviți.