Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit cu năut Harissa. O porție conține 1414 calorii, 84G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $11.37 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de dovlecei kuri prăjită cu Harissa Smokey și năut crocant, Chiftele de pui cu tigaie cu roșii și naut, și Pui Tunisian (sau năut) cu sos de iaurt Cous Cous & Green Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.Condimentează puiul cu sare și piper.Lucrând în 2 loturi, gătiți până se rumenesc,aproximativ 5 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti, amestecand des,pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați roșiipaste și gătește, amestecând, până la începutsă se întunece, aproximativ 1 minut.
6
Adăugați naut, harissa și bulion; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Harissa
Bulion
7
Cuibărește puiul, cu pielea în sus, înmazăre de pui; transferați tigaia în cuptor. Prăjitpână când puiul este gătit, 20-25minute. Se acoperă cu pătrunjel și se serveștecu pene de lămâie pentru stoarcere.