Pui Prăjit La Cuptor, Cu Fulgi De Porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit la cuptor, cu fulgi de porumb. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit la cuptor cu o crustă de fulgi de porumb, Pâine prăjită franceză cu coajă de porumb cu glazură portocalie, și Fileuri De Pește Cu Coajă De Porumb Cu Chile-Cilantro Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 3 linguri de sare kosher și 2 lingurițe de zahăr cu 1 litru de apă într-un recipient mare.
Puneți puiul în saramură, acoperiți cu capac și răciți cel puțin 4 ore sau până la noapte.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 F. Linia de coacere cu margine cu folie și periați cu ulei.
Scoateți puiul din saramură și uscați-l.
Se amestecă făina de porumb, 1/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru, cayenne și oregano într-un castron. Se amestecă Zara cu 1/8 linguriță cayenne și 1/4 linguriță sare.
Așezați fulgi de porumb zdrobiți în farfurie.
Lucrând câte o bucată, înveliți puiul în amestec de făină de porumb, înmuiați-l în zară și înveliți bine în fulgi de porumb zdrobiți.
Așezați puiul, distanțat uniform, pe foaia de copt.
Se coace până devine auriu și crocant, iar puiul este gătit (160 buc.F pentru carnea albă, 170 buc. f Pentru întuneric), 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați puiul să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.