Pui Prăjit La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit la cuptor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 21 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, scallions, paprika și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi iaurtul grecesc simplu, puteți urma acest fel principal cu Meyer Lemon - tort de iaurt grecesc cu ciocolată albă-Topping de iaurt grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cuptor Fried Chicken-picant Cuptor fried chicken este sigur de a vă rugăm să Toți oaspeții dumneavoastră, Pui prăjit la cuptor II, și Pui Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 de grade F. Așezați un suport pe o foaie de copt căptușită cu folie și acoperiți generos suportul cu spray de gătit.
Se macină fin chipsurile de cereale și bagel într-un robot de bucătărie și se transferă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați 3 lingurițe de ulei de măsline, boia de ardei, 2 lingurițe de sare și piper după gust și aruncați.
Bateti 1/2 cana iaurt și muștar într-un castron de mică adâncime.
Adăugați puiul și întoarceți-l pentru a acoperi, apoi transferați-l în pungă; sigilați și agitați pentru a acoperi.
Așezați puiul pe raft și ceață cu spray de gătit.
Aruncați ceapa cu restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și puneți-o alături de pui.
Coaceți până când puiul este crocant și un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 160 de grade F, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă restul de 1 cană de iaurt și harissa după gust într-un bol.
Serviți puiul și căpșunile cu sosul.
Fotografie de Antonis Achilleos