Napoleon umplut cu ananas și Ricotta
Napoleon umplut cu ananas și Ricotta este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 721 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ananas, brânză ricotta parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ananas prăjit pâine prăjită ricotta cu sare de mare, Vinete Umplute Cu Ricottan Și Șuncă, și Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta.
Instrucțiuni
Desfaceți foaia de foietaj pe o suprafață ușor făinată; rulați patiseria la o grosime de 1/16 inci.
Tăiați patiseria în 9 pătrate egale; aruncați 1 pătrat.
Transferați pătratele de patiserie pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Pătrundeți pătratele de patiserie cu o furculiță și presărați uniform cu zahăr; răciți patiseria la frigider timp de 10 minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți pătratele de patiserie aproximativ 15-18 minute sau până se umflă și devin aurii; lasa sa se raceasca. Împărțiți 2 lingurițe de miere uniform între 4 farfurii de desert, tamponând 1/2 linguriță în centrul fiecăreia.
Așezați 1 pătrat de patiserie deasupra fiecărui strat de miere.
Combinați brânza ricotta cu vanilia într-un castron mic. Lingură 1/4 cană amestec de brânză ricotta deasupra fiecărui pătrat de patiserie, împărțind uniform feliile de ananas (6 felii pe patiserie) între farfurii. Împărțiți 4 lingurițe miere, stropind 1 linguriță peste feliile de ananas de pe fiecare farfurie; acoperiți fiecare cu un al doilea pătrat de patiserie.