Pui Prăjit Glazurat
Puiul prăjit glazurat este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 811 calorii. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, ulei de susan, sos lite teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Glazură Balsamică, Pui Prăjit Glazurat Cu Arțar, și Piept De Pui Prăjit Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente; rezervați jumătate din amestec.
Tăiați fiecare pui în jumătate și presărați uniform cu piper.
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar și turnați jumătatea rămasă din amestecul teriyaki peste pui; sigilați punga și răciți 8 ore, întorcând puiul,dacă doriți.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe o tigaie jellyroll de 15 x 10 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsa de pui înregistrează 18
Periați cu amestec teriyaki rezervat.