Pui prăjit de Ferran Adrians
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 230 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel, Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians, și Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Folosiți o pereche de foarfece puternice de bucătărie pentru a tăia vârfurile aripilor.
Tăiați nasul (coada) parohului puiului.
Puneți puiul într-o tigaie, condimentați în interior și în exterior cu sare, apoi frecați cu ulei. Radeți fin coaja de lămâie peste sân și picioare.
Tăiați lămâia în bucăți și puneți-o în interiorul puiului.
Puneți frunzele de dafin, rozmarinul, cimbru și boabele de piper într-un mic robot de bucătărie sau blender și procesați până la o pulbere fină.
Frecați amestecul de plante peste pui și împingeți cățelele de usturoi necojite în interiorul puiului.
Prăjiți puiul, pieptul cu fața în jos, timp de 25 de minute.
Întoarceți puiul și prăjiți-l încă 35 de minute, până devine auriu și fiert.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte să se odihnească într-un loc cald.
Așezați tigaia la foc mediu-mare pe blatul aragazului.
Se toarnă vinul și apa și se slăbește orice sediment cu o lingură de lemn. Fierbeți sucurile de gătit, clocotindu-le pentru a face un sos gustos.
Tăiați puiul în bucăți și așezați-l pe un vas de servit.