O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 230 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, sare, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muschiulet de porc Ferran Adrians cu ardei prajiti si ulei de patrunjel, Aripioare de pui cu ciuperci Ferran Adrians, și Cina în seara asta: Salata Caesar a lui Ferran Adri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 km F. Folosiți o pereche de foarfece puternice de bucătărie pentru a tăia vârfurile aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați nasul (coada) parohului puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Puneți puiul într-o tigaie, condimentați în interior și în exterior cu sare, apoi frecați cu ulei. Radeți fin coaja de lămâie peste sân și picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Tăiați lămâia în bucăți și puneți-o în interiorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Puneți frunzele de dafin, rozmarinul, cimbru și boabele de piper într-un mic robot de bucătărie sau blender și procesați până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Frecați amestecul de plante peste pui și împingeți cățelele de usturoi necojite în interiorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Prăjiți puiul, pieptul cu fața în jos, timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Întoarceți puiul și prăjiți-l încă 35 de minute, până devine auriu și fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte să se odihnească într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Așezați tigaia la foc mediu-mare pe blatul aragazului.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Se toarnă vinul și apa și se slăbește orice sediment cu o lingură de lemn. Fierbeți sucurile de gătit, clocotindu-le pentru a face un sos gustos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
12
Tăiați puiul în bucăți și așezați-l pe un vas de servit.