Pui prăjit cu vinetă balsamică

Pui prăjită cu Vinaigrette Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 372 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Un amestec de coajă de lămâie, muștar dijon, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 82 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Prăjiți Într-O Vinetă Balsamică, Salată de ardei prăjită cu vinetă balsamică, și Legume prăjite cu vinetă balsamică de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Bateti otetul, mustarul, sucul de lamaie, usturoiul, uleiul de masline, sarea si piperul in bolul mic pentru a se amesteca.
Combinați bucățile de vinetă și pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi. La frigider, întorcând bucățile de pui ocazional, timp de cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți puiul din pungă și aranjați bucățile de pui pe un vas mare de copt uns. Prăjiți până când puiul este doar gătit, aproximativ 1 oră. Dacă puiul tău se rumeneste prea repede, acoperă-l cu folie pentru timpul rămas de gătit.
Transferați puiul într-un platou de servire.
Așezați vasul de copt pe un arzător la foc mediu-mic.
Bateți bulionul de pui în picăturile de tigaie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul foii de copt cu o lingură de lemn și amestecându-le în bulionul și picăturile de tigaie.
Stropiți picăturile de tigaie peste pui.
Presărați coaja de lămâie și pătrunjelul peste pui și serviți.