Pui prăjit cu usturoi și cartofi
Usturoiul prăjit de pui și cartofi necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 403 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți unt, cartofi Yukon gold, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui prăjit cu usturoi și cartofi, Pui și cartofi prăjiți cu usturoi, și Usturoi prăjit pui de lămâie și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați untul într-o tigaie și topiți-l în cuptor. Când untul este topit, rotiți pentru a acoperi fundul tigaiei de prăjire și așezați tocanele și coapsele de pui, cartofii și cățelele de usturoi necojite în tigaie.
Se presară sare și piper negru; întoarceți puiul, cartofii și usturoiul pentru a acoperi cu unt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, aproximativ 40 de minute, ungând de 3 ori cu picături de tigaie.
Periați siropul de arțar peste bucățile de pui și lingurați picăturile de tigaie peste cartofi.
Reveniți la cuptor și coaceți până când puiul și cartofii sunt fragede și rumenite, încă aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus într-o parte groasă a coapsei trebuie să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Pentru a servi, stoarceți usturoiul din cuișoarele coapte și întindeți usturoiul moale peste pui.
Se toarnă sucuri de tigaie peste pui și cartofi.