Pui Prăjit Cu Usturoi
Puiul prăjit cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 2377 calorii, 139g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $18.93 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pielea, usturoiul, sarea și piperul kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tapenade de măsline Crusted pui și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc, Pui Prăjit Cu Usturoi, și Pui De Usturoi Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește, cu pielea în jos, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Separați capetele de usturoi în cuișoare, dar nu curățați. Întoarceți puiul; adăugați usturoiul și rozmarinul în tigaie și transferați la cuptor. Prăjiți până când puiul este gătit, dar încă umed, încă 15 până la 20 de minute.
Așezați pâinea pe un platou și acoperiți fiecare felie cu un piept de pui.
Adăugați oțetul în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Adăugați 3 linguri de apă și fierbeți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se toarnă sosul și usturoiul peste pui și pâine.
Sfat: puteți stoarce usturoiul din piele și se întinde pe pui sau pâine.
Fotografie de Antonis Achilleos