Pui prăjit cu umplutură de stridii

Pui prăjit cu umplutură de stridii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui fript cu umplutură de stridii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție conține 1106 calorii, 70g de proteine, și 64G de grăsime. Un amestec de pâine, boia de ardei, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui prăjit cu pâine de porumb și umplutură de stridii, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Umplutură de stridii.

Instrucțiuni

1
Scurgeți stridiile, rezervând lichid; tăiați gros stridiile. Pune deoparte. Într-o tigaie mică, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul și condimentul Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare; adăugați amestecul de unt, stridiile și 1/4 cană de lichid de stridii rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Chiar înainte de coacere, umpleți ușor puiul cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare; legați toiagele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Combinați untul topit și boia; lingura peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru citește 180 de euro pentru pui și 165 de euro pentru umplutură, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Acoperiți puiul și lăsați să stea 10 minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea. Degresați grăsimea și îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista