Pui prăjit cu umplutură de stridii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui fript cu umplutură de stridii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. O porție conține 1106 calorii, 70g de proteine, și 64G de grăsime. Un amestec de pâine, boia de ardei, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui prăjit cu pâine de porumb și umplutură de stridii, John Dory oyster Bar Oyster Pan friptură cu unt Uni Crostini, și Umplutură de stridii.
Instrucțiuni
Scurgeți stridiile, rezervând lichid; tăiați gros stridiile. Pune deoparte. Într-o tigaie mică, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul și condimentul Italian.
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare; adăugați amestecul de unt, stridiile și 1/4 cană de lichid de stridii rezervat.
Chiar înainte de coacere, umpleți ușor puiul cu umplutură.
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie mare; legați toiagele împreună.
Combinați untul topit și boia; lingura peste pui.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru citește 180 de euro pentru pui și 165 de euro pentru umplutură, ungând ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă puiul se rumeneste prea repede.)
Acoperiți puiul și lăsați să stea 10 minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptarea. Degresați grăsimea și îngroșați sucurile de tigaie, dacă doriți.