Pui prăjit cu umplutură de ierburi verzi

Pui prăjit cu umplutură de ierburi verzi
Friptura de pui cu umplutură de plante verzi necesită aproximativ 15 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1074 calorii, 66g de proteine, și 86G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pui Prăjit Cu Umplutură De Nucă-Ierburi, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Spălați puiul sub apă curgătoare rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. La frigider, neacoperit, timp de cel puțin 12 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Ungeți o tigaie de prăjire sau coacere cu ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Puneți pesmetul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Presărați ficatul și pipota cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
FicatFicat
4
Adăugați 1 lingură de unt în tigaie și când se topește, adăugați măruntaiele și gătiți rapid până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați-le pe o tăietură, tocați-le mărunt și adăugați-le în pesmet. De pe foc, adăugați vinul și răzuiți fundul tigaiei pentru a disloca bucățile maronii; se toarnă lichidul pe pesmet și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de porc în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute; răzuiți carnea de porc în castron cu amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați 3 linguri de unt, ceapa și 1/4 linguriță fiecare sare și piper în tigaie și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale și fragedă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați salvia și usturoiul și gătiți cu 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți până se ofilesc. Răzuiți amestecul și toate sucurile de unt pe pesmet și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Chard ElvețianChard Elvețian
10
Adăugați arpagicul și coaja de lămâie și gustul pentru condimente, adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
11
Slăbiți pielea peste pieptul de pui. Introduceți restul de 4 linguri de unt rece sub pielea pieptului de pui, împingând în jos pentru a le dispersa. Frecați puiul peste tot cu o peliculă subțire de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Presărați puiul puternic pe toate părțile cu 3/4 linguriță fiecare sare și piper. Umpleți cavitatea cu amestecul de pâine și umpleți pielea gâtului cu orice umplutură rămasă. Puneți pasărea în tigaia de prăjire cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
13
Prăjiți puiul până când pielea se usucă și untul se topește, aproximativ 15 minute. Reduceți căldura la 375 de grade F și continuați să prăjiți, ungând puiul o dată sau de două ori cu grăsimea care se acumulează în colțurile tigaiei, până când cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 45 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați puiul într-un platou mare pentru a vă odihni timp de 5 până la 10 minute. Strecurați sucurile de tigaie într-un bol și îndepărtați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Turnați 1/4 cană de apă în tigaia de prăjire, așezați-o pe un arzător la foc mare și răzuiți orice biți blocați pe fund cu o spatulă de cauciuc. Întoarceți sucurile degresate în tigaie și fierbeți împreună timp de 3 până la 5 minute pentru a face un sos subțire, natural. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Tăiați puiul pe platou. Feliați aripile la articulație, răsuciți-le pentru a le îndepărta și așezați-le deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
17
Tăiați coapsele la articulație, răsuciți-le pentru a le îndepărta, tăiați-le în diagonală la articulația piciorului pentru a le separa în coapsă și Copan și așezați-le pe platou. Sculptați felii subțiri din carnea de sân și lăsați-le să se așeze în timp ce cad; se toarnă puțin sos peste carnea albă, evitând umezirea pielii crocante a coapselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
18
Tăiați gâtul umplut în felii și serviți cu restul de sos într-un ulcior mic pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista