Pui prăjit cu sos de usturoi

Pan-tocit de pui cu sos de usturoi este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Un amestec de piper, boia de ardei, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fripturi de ton în tigaie cu sos de spanac de roșii, Vinete prăjite în tigaie cu sos de zară, și Pui cu roșii prăjite cu ierburi și sos de tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Presărați ambele părți ale puiului cu amestec de plante medicinale.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați usturoiul și bulionul de 3/4 cană.
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până când puiul este gata și căței de usturoi sunt moi.
Scoateți tava din cuptor.
Transferați puiul într-un platou; păstrați cald.
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion în tigaie. Mash usturoi cu o furculiță. Gatiti amestecul de usturoi la foc mediu 2 minute sau pana se incalzeste bine; se amestecă.
Serviți sosul de usturoi peste pui.