Pui prăjit cu sos de roșii și măsline

Pui prăjit cu sos de roșii și măsline
Puiul prăjit cu sos de roșii și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2 și costă 2,7 USD pe porție. O porție conține 386 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piept de pui, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Pui la tigaie cu gust de roșii-măsline, Spaghete cu sos de roșii și vinete prăjite, și Gatiti cartea: dovleac prajit cu sos de rosii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă, apoi condimentați puiul și prăjiți, cu partea cea mai plată în jos, timp de 4-5 minute. Întoarceți puiul, adăugați ceapa și gătiți încă 4-5 minute. Ridicați puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul în tigaie, apoi continuați să gătiți până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Sfat în roșii cu oțet balsamic, măsline, stoc, jumătate de busuioc și condimente, apoi se fierbe, amestecând frecvent, timp de 7-8 minute până la pulpă. Întoarceți puiul și orice sucuri în tigaie și fierbeți ușor, acoperit, încă 5 minute, pentru a găti puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se servește împrăștiat cu restul de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Revista