Pui prăjit cu slănină și sos de cremă de piper
Puiul prăjit cu slănină și sos de cremă de piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 995 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. 36 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână slănină, făină, cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 81%. Încercați Pui prăjit cu slănină și sos de cremă de piper, Tigaie pui prăjit cu sos de piper negru, și Bacon-pui prăjit cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați puiul cu zară, ceapă, Tabasco și 2 lingurițe de sare. Marinați puiul, acoperit și răcit, cel puțin 12 ore.
Puneți făina, boiaua, cayenne, 1 1/2 linguriță sare și 1 linguriță piper negru într-o pungă de hârtie sau plastic și agitați pentru a se combina bine.
Scurgeți bine puiul într-o strecurătoare, aruncând marinada și ceapa, apoi agitați puiul în pungă, câte 1 bucată, pentru a acoperi bine. Scoateți excesul de făină și transferați pe o foaie de hârtie de ceară.
Lăsați puiul să se usuce la aer 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la 250 de grade F cu rack in mijloc. Puneți un suport de răcire într-o tigaie mare de copt superficială.
Între timp, gătiți slănină în 2 loturi într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până se rumenesc și se rumenesc.
Transferați în raft în tava de copt și păstrați la cald în cuptor.
Răzuiți bucățile maro din partea de jos a tigaiei cu o spatulă și strecurați grăsimea de slănină printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, rezervând bucățile în sită. Ștergeți tigaia curată și adăugați grăsime de slănină strecurată.
Adăugați suficient ulei pentru a măsura grăsimea de 1/2 inch în tigaie și încălziți la 350 km f la foc mediu-mare.
Prăjiți puiul câte 4 bucăți (păstrați fiecare lot toată carnea albă sau toată carnea întunecată), cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se ocazional cu clești, până se rumenesc și fierte, 8 până la 12 minute pentru sâni și aripi; 10 până la 12 minute pentru tobe și coapse.
Transferați puiul în raft cu slănină și păstrați-l cald la cuptor. Returnați grăsimea la 350 cm. f între loturi și rezervați după prăjire.
Se strecoară prăjirea grăsimii prin sită într-un castron, apoi se întoarce 1 lingură de grăsime și toate bucățile maro din sită în tigaie. (Aruncați grăsimea rămasă de prăjit odată răcită.)
Bateți făina și gătiți roux la foc mediu, amestecând, 1 minut.
Bateți laptele, 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper și aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Serviți puiul cu sos și slănină.
Puiul poate fi marinat până la 24 de ore