Pui prăjit cu Risotto și ceapă caramelizată

Puiul prăjit cu Risotto și ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 619 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin, cimbru, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto Cu Pui Și Ceapă Caramelizată, Risotto cu ierburi cu pui și ceapă caramelizată, și Paste în stil Risotto cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ceapa și se sotează timp de 15 până la 20 de minute, sau până când ceapa devine maro auriu închis.
Se ia de pe foc, se amestecă oțetul balsamic și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare separată la foc mediu. Se amestecă orezul și se amestecă bine.
Se lasă să se încălzească aproximativ 2 minute, apoi se toarnă vinul. Reduceți căldura la mediu scăzut și începeți să turnați în bulion aproximativ 1 cană odată.
Adăugați mai mult bulion pe măsură ce fiecare cană este absorbită. Continuați în acest mod până când tot bulionul este absorbit și orezul este al dente, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă amestecul de ceapă rezervat și se lasă să se încălzească.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și puiul. Se condimentează cu sare și piper după gust și se ornează fiecare porție cu cimbru proaspăt.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.