Pui prăjit cu lămâie și tarhon
Puiul prăjit cu lămâie și tarhon este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. O porție conține 628 calorii, 50g de proteine, și 45g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pui prăjit, sare, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon, Pui prăjit cu muștar-tarhon cu tăiței de ou, și Pui prăjit cu struguri, castane și unt de tarhon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime.
Frecați puiul cu tarhon, sare și piper.
Puneți lămâia în cavitatea corpului. Asigurați lămâia în cavitate cu frigarui sau murături din lemn.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 75 până la 90 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
Scoateți puiul din cuptor; acoperiți cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea și lămâia.