Pui Prăjit Cu Lămâie Și Ierburi Cu Cartofi Pentru Bebeluși
Pui prăjit cu lămâie și ierburi cu cartofi pentru copii este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian felul principal. O porție conține 845 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, sare și piper kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Aromă cu lămâie în loc de sare: cartofi prăjiți cu ierburi de lămâie, Cartofi Prăjiți Cu Ierburi De Lămâie, și Lemon Herb cartofi prăjiți {gust și spune joi} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Clătiți puiul cu apă rece, în interior și în exterior, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea cu sare și piper, apoi umple lămâia, usturoiul și ierburile din interior.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, într-o tigaie. Legați picioarele puiului împreună cu sfoară de bucătărie pentru a ajuta la menținerea formei sale. Aruncați cartofii în jurul puiului. Condimentați totul cu o cantitate corectă de sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți puiul și cartofii timp de 1 până la 1 1/2 ore. Nu uitați să ungeti puiul cu picăturile și rotiți tigaia la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva pentru a asigura o piele aurie crocantă. Puiul se face atunci când un termometru citit instantaneu spune 165 grade F atunci când este introdus în cea mai groasă parte a coapsei (picioarele puiului ar trebui să se miște ușor și din prize.)
Scoateți puiul într-un platou și lăsați să stea 10 minute, astfel încât sucurile să se așeze înapoi în carne înainte de a ciopli.
Se servește cu cartofii prăjiți pe lateral.