Pui prăjit cu lămâie-salvie cu sos de tigaie de salvie

Lemon-Sage pui prăjit cu sos de salvie Pan este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 387 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 22 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, pui, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Cu Lămâie Și Salvie, Pui Prăjit Cu Salvie De Lămâie, și Pui prăjit cu lămâie și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
. Rade coaja de la lămâi la egal 1 lingura.
Tăiați 1 lămâie în jumătate; rezervați altă lămâie pentru o altă utilizare.
Combinați coaja de lămâie și usturoiul într-un castron mic, amestecând bine.
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân prin introducerea degetelor, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de usturoi sub pielea slăbită.
Așezați 1 fir de salvie sub piele pe fiecare parte a sânului. Apăsați ușor pielea pentru a se asigura. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Așezați jumătățile de lămâie și restul de 4 crenguțe de salvie în cavitate. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie.
Locul de pui pe raft de o tigaie broiler acoperite cu spray de gătit.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Introduceți un termometru în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când termometrul înregistrează cel puțin 165 sau până la gradul dorit de coacere.
Transferați pe un platou; acoperiți cu folie.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă drippings pan în sac, rezervarea biți rumenite în partea de jos a tigaie.
Lăsați picăturile să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Seal sac, și cu atenție croitor off 1 colțul de jos.
Scurgeți picăturile de tigaie din pungă în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere. Rezervați 1 lingură de grăsime; aruncați grăsimea rămasă.
Adăugați suficient bulion la picături pentru a egala 1 1/4 căni; adăugați rezervat 1 lingură grăsime și făină, amestecând cu un bici până la neted.
Se toarnă amestecul de bulion în tigaia broiler. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se ingroasa, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și salvie tocată.
Îndepărtați și aruncați lămâia și salvia din cavitatea puiului. Îndepărtați cu grijă și aruncați pielea din pui și crengute de salvie din piept, rezervând amestecul de usturoi.
Întindeți amestecul de usturoi peste pui.
Tăiați puiul în sferturi.