Pui Prăjit Cu Ierburi
Puiul prăjit cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți pătrunjel, sare, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 39%. Încercați Pui Prăjit Cu Unt De Ierburi, foaie tigaie prăjită de pui și legume peste herbed farro, și Cotlete De Pui Cu Ierburi Cu Legume Prăjite De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Scurgeți roșiile, rezervând 1 1/2 lingurițe de ulei; tăiați roșiile.
Combinați roșiile, uleiul rezervat, busuiocul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic. Pune deoparte.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime.
Scoateți coloana vertebrală din pui, folosind foarfece de bucătărie. Aplatizați puiul, cu pielea în sus, cu palma. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Amestec de roșii sub piele de pui.
Așezați ceapa în centrul unei tigaie cu jeleu căptușită cu folie.
Așezați puiul, cu pielea în sus, peste ceapă.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când un termometru înregistrează 17
Lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea.
Tăiați puiul în bucăți de servire; se presară cu amestec de roșii.