Pui prăjit cu caș de lămâie
Puiul prăjit cu caș de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 782 calorii, 61G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, pui, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui prăjit cu caș de lămâie, Carlotte de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată, și Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente (rozmarin prin usturoi). Frecați amestecul sub pielea slăbită și frecați peste piept și copane. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub pui.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Pierceți pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul; periați puiul cu caș de lămâie. Aranjați lămâi în jurul puiului.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți puiul din cuptor) și coaceți încă 1 oră sau până când termometrul înregistrează 18
(Acoperiți puiul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Scoateți puiul din cuptor. Acoperiți puiul liber cu folie și lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea.
Serviți cu jumătăți de lămâie și garnisiți cu rozmarin, dacă doriți.