Pui prăjit cu cartofi zdrobiți Kimchi
Rețeta pui fript cu cartofi zdrobiți Kimchi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, kimchi de varză napa, oțet de orez nesezonat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui fript cu cartofi noi zdrobiți și jus de usturoi, Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi, și Merlot oală friptură cu hrean zdrobit cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 km. F. aruncați cartofii și1 lingură de ulei pe o foaie mare de copt cu margini;condimentați cu sare și piper. Prăjiți, întorcândo dată, până se rumenesc în pete, 10-15 minute.
Între timp, frecați puiul cu usturoi șisezon cu sare și piper.
Încălziți 1 lingurăulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.Gatiti pielea de pui cu partea in jos pana la aurmaro și crocant, 8-10 minute.
Aranjați pielea de pui cu fața în sus pe coacerefoaie printre cartofi. Prăjiți până la puieste gătit și cartofii sunt fragede, cu 15-20 de minute mai mult.
Folosind o lingură mare, zdrobiți ușorcartofi. Împrăștiați kimchi peste; prăjiți până lakimchi este cald, aproximativ 5 minute.
Între timp,bateți lichidul kimchi rezervat, oțetul și 2 linguri de ulei într-un castron mic.
Împrăștiați verdele, stropiți cu jumătate dinîmbrăcăminte și aruncați ușor. Împărțiți întreplăci și stropiți cu pansamentul rămas.
Per porție: 640 calorii, 40 g grăsimi, 6 g fibre