Pui Prăjit Beat Lent
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul prăjit lent beat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 3082 calorii, 200g de proteine, și 147g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $11.89 pe portie, această rețetă acoperă 79% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până portocaliu ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 53 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui Cheesy Beat, pui beat cu fructe de padure goji & orez, și Beat Blondies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Puneți găuri peste portocaliu cu o furculiță și introduceți portocala în cavitatea puiului.
Așezați puiul într-o tigaie adâncă sau cuptor olandez și acoperiți bine cu 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați puiul cu sare și piper.
Așezați cartofii, căței de usturoi, morcovii și ceapa în jurul puiului și stropiți încă 1 lingură de ulei pe legume. Se dizolvă bulionul de pui în apă și se toarnă în tigaie cu berea. Acoperiți tigaia.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; descoperiți tigaia și bateți puiul cu sucurile din tigaie. Întoarceți tigaia la cuptor, neacoperită și gătiți încă 30 până la 45 de minute, lipind cu sucuri la fiecare 15 minute.
Ridicați căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C) și coaceți puiul până când pielea este maro aurie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți legumele din jurul puiului.
Scurgeți sucurile pentru a face sos, dacă doriți, și acoperiți puiul cu capacul tigaiei. Lăsați puiul să stea aproximativ 10 minute înainte de a servi cu legumele.