Pui Prăjit Asiatic
Pui prăjit din Asia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.9 pe portie. O porție conține 754 calorii, 65g de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sos de soia, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui Prăjit Asiatic, Pui prăjit Asiatic Paleo cu ulei de Scallion, și Slaw asiatic cu pui și arahide prăjite.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați mănușile și gâtul din pui. Clătiți puiul cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și bulionul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați puiul; sigilați și marinați la frigider 4 până la 8 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând 1/2 cană marinată.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raftul unei tigaie pentru broiler sau a unei tigaie de prăjire. Introduceți termometru de carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul înregistrează 18
Acoperiți puiul liber cu folie; lăsați să stea 10 minute pentru ca puiul să reabsorbă sucurile. Aruncați pielea.
Adăugați 1/2 cană marinată rezervată la picături în tigaie (veți avea aproximativ 1/4 cană picături), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă amestecul de marinadă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute. Se amestecă uleiul de susan.
Tăiați puiul în sferturi.
Stropiți cu amestec de susan.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Theo Gewurztraminer