Pui Prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați puiul prăjit. Această rețetă servește 4 și costă 3,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1300 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de pudră de ceapă, pui, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și macadamia de nucă de cocos quinoa prăjită, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Cuptor Fried Chicken-picant Cuptor fried chicken este sigur de a vă rugăm să Toți oaspeții dumneavoastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un castron mare.
Adăugați apă rece, de litru, pentru a acoperi puiul cu aproximativ 1 inch.
Adăugați 1 lingură de sare în fiecare litru de apă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Când sunteți gata să gătiți, amestecați făina, usturoiul și pulberile de ceapă, ardeiul și cayenne într-un platou mare, puțin adânc, până când sunt bine amestecate; condimentează generos cu sare și piper. Se amestecă împreună Zara și sosul fierbinte într-un alt platou mare, adânc sau castron larg, puțin adânc; condimentează cu sare și piper.
Scurgeți puiul într-o strecurătoare și uscați-l. Dragați bucățile câteva la un moment dat în amestecul de făină. Scufundați-le în zară și apoi rulați-le din nou în făina condimentată pentru a face o crustă bună.
Puneți bucățile de pui pe o bucată de pergament sau hârtie cerată sau pe un platou curat, în timp ce încălziți uleiul.
Se toarnă aproximativ 3 centimetri de ulei într-o oală mare adâncă; uleiul nu trebuie să vină mai mult de jumătate de sus pe părțile laterale ale vasului.
Puneți oala la foc mediu-mare și încălziți uleiul la 375 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați bucățile de pui în uleiul fierbinte, 3 sau 4 la un moment dat și prăjiți, întorcând bucățile ocazional, până se rumenesc uniform și se fierb, aproximativ 20 de minute.
Se scoate din ulei cu o lingură pliată și se transferă într-un suport pentru a se scurge; repetați pentru a găti bucățile rămase.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.]()
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
Floral notes and orange blossoms, commingle with scents of citrus, peach, honeysuckle and light apricot on the nose. On the palate you will find flavors of peach, apricot and citrus. These flavors combine to produce an off-dry, yet well-balanced Riesling.