Pui Prăjit
Puiul prăjit este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 356 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate de lămâie, rozmarin, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Stoc de pui folosind pui fript rămas, Pui Prăjit, și All-in-one friptură de pui & legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Dacă este cazul, îndepărtați gâtul și măruntaiele de la pui și rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți puiul cu apă rece și scurgeți bine cavitatea. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Presărați 1/2 linguriță. sare în interiorul cavității.
Puneți jumătate de lămâie în interiorul cavității.
Amestecați împreună piperul, rozmarinul și restul de 1 linguriță. sare.
Periați în afara puiului cu ulei. Frecați 2 1/2 linguriță. piper amestec în piele.
Presărați amestecul de piper rămas pe ambele părți ale sânului.
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie de prăjire superficială ușor unsă.
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaie.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 375 și coaceți 30 de minute. Pui ungeti cu sucuri tigaie; se stropesc cu unt topit.
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 165, ecranând cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Scoateți carnea de pui din cuptor, și ungeti cu sucuri tigaie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.