Pui portocaliu
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, puiul portocaliu ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate și cetogenă de încercat. O porție conține 772 de calorii, 55 g de proteine și 56 g de grăsimi. Pentru 1,25 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți sare, miere, concentrat de suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salata de pui cu mandarine și sos de iaurt de vanilie și portocale, pui cu portocale cu 3 ingrediente (gratar cu marmeladă de portocale) și pui cu portocale cu 3 ingrediente (gratar cu marmeladă de portocale).
Instrucțiuni
Pune puiul într-un singur strat într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt; se presara cu sare si piper.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 25 de minute.
Într-un castron mic, combinați sucul concentrat de portocale, mierea și muștarul. Ungeți puiul cu jumătate din marinadă.
Coaceți 15 minute mai mult; ungeți cu marinada rămasă.
Coaceți încă 10 minute sau până când sucul din carne curge limpede.