Puiul Piquant cu lămâie și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui cu lămâie și capere, Pui Cu Mascarpone, Capere Și Lămâie, și Pui De Lămâie Cu Tigaie Cu Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați pieptul de pui între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați-l la o grosime uniformă de 1/8 inci folosind un kilogram de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Într-o tigaie mare nereactivă, topiți 1/2 lingură de unt în 1/2 lingură de ulei de măsline la foc moderat. Condimentați ușor puiul cu sare și piper. Când untul se oprește din spumare, adăugați 2 bucăți de pui în tigaie și sotati, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor și se fierbe, 2 1/2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l cald într-un cuptor mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Încălziți uleiul de măsline rămas și încă 1/2 lingură de unt în tigaie și sotati puiul rămas; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la minim și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, caperele și jumătate de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați restul de 3 linguri de unt rece în bucăți și amestecați-le în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Transferați puiul pe farfurii încălzite și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Presărați pătrunjelul rămas pe pui, garnisiți cu feliile de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat