Pui Piquant cu lămâie și capere
Puiul Piquant cu lămâie și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui cu lămâie și capere, Pui Cu Mascarpone, Capere Și Lămâie, și Pui De Lămâie Cu Tigaie Cu Capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul de pui între 2 bucăți de folie de plastic și lăsați-l la o grosime uniformă de 1/8 inci folosind un kilogram de carne.
Într-o tigaie mare nereactivă, topiți 1/2 lingură de unt în 1/2 lingură de ulei de măsline la foc moderat. Condimentați ușor puiul cu sare și piper. Când untul se oprește din spumare, adăugați 2 bucăți de pui în tigaie și sotati, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor și se fierbe, 2 1/2 până la 3 minute.
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l cald într-un cuptor mic.
Încălziți uleiul de măsline rămas și încă 1/2 lingură de unt în tigaie și sotati puiul rămas; păstrați cald.
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la minim și adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie, caperele și jumătate de pătrunjel.
Tăiați restul de 3 linguri de unt rece în bucăți și amestecați-le în sos.
Transferați puiul pe farfurii încălzite și turnați sosul deasupra.
Presărați pătrunjelul rămas pe pui, garnisiți cu feliile de lămâie și serviți.