Pui piersic cu cartofi dulci
Dacă aveți despre 6 ore și 25 de minute pentru a petrece în bucătărie, puiul piersic cu cartofi dulci ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 632 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți boia de ardei, ceapă, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci piersici pentru doi, Cartofi Dulci Piersici, și Peachy Cartofi Dulci Coace.
Instrucțiuni
Într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent, combinați cartofii dulci și ceapa.
Presărați puiul cu boia, cimbru, sare și cayenne; aranjați peste cartofi dulci. Se acoperă cu conserve. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când puiul și cartofii sunt fragede.
Scoateți puiul și legumele într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu pui și legume.