Pui Piccata

Pui Piccata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Piccatanul de pui. Această rețetă face 2 porții cu 717 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 67 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de apă, ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pui Piccata, Pui Piccata, și Pui Piccata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o tavă cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați fiecare piept de pui între 2 foi de hârtie pergament sau folie de plastic și lăsați-l la o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Presărați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Se amestecă făina, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o farfurie superficială. Într-o a doua farfurie, bateți oul și 1/2 lingură de apă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați firimiturile de pâine pe o a treia farfurie. Înmuiați fiecare piept de pui mai întâi în făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în amestecurile de ouă și pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pieptul de pui și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
9
Așezați-le pe tava de foi și lăsați-le să se coacă timp de 5 până la 10 minute în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Pentru sos, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie uscat. La foc mediu, topiți 1 lingură de unt și apoi adăugați sucul de lămâie, vinul, jumătățile de lămâie rezervate, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se fierbe la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. De pe foc, adăugați restul de 2 linguri de unt și rotiți pentru a combina. Aruncați jumătățile de lămâie și serviți 1 piept de pui pe fiecare farfurie. Se toarna sosul si se serveste cu o felie de lamaie si o stropire de patrunjel proaspat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista