Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu melasă cu gheață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 55 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Melasă, Mini pâini de dovleac cu gheață cu melasă, și 10 zile de cookie-uri: cookie-uri de melasă Chewy.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați foile de prăjituri cu spray de gătit. Într-un castron mare, bateți zahărul brun, scurtarea și melasa cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Bateți în ouă. Se amestecă ingredientele cookie rămase până se omogenizează bine. (Aluatul va fi lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Scurtarea
Melasă
Cookie-uri
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Foaie De Copt
Bol
Cuptor
2
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite la aproximativ 1 inch distanță pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 7 până la 9 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Într-un castron mic, amestecați ingredientele de glazură până se omogenizează.