Tort De Șah Cu Ciocolată
Această rețetă servește 16 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica lapte, cacao copt, Betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Înghețată În Șah, Tort De Șah De Petrecere, și Tablă De Șah Cu Ciocolată Cu Mentă Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. grăsime și ușor făină fundul și laturile a trei Tigăi rotunde de 9 inci de set de tort de șah.
Așezați inelul despărțitor într-una din tigăi, urmând instrucțiunile producătorilor.
Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, laptele, crema de brânză, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuirea bolului în mod constant, apoi la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; amestecați cacao în jumătate din aluat.
Lingura aluat în fiecare tigaie și folosind inel separator, urmând instrucțiunile producătorului.
Coaceți 18 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți partea fiecărui tort din tigaie cu spatulă metalică; întoarceți-vă cu susul în jos pe suportul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Folosind un strat subțire de glazură între straturi, stivați straturile de tort, astfel încât culorile exterioare ale tortului să alterneze.
Așezați tortul pe farfuria de servire; partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. Depozitați ușor acoperit.