Pui Picant La Grătar Frecat Cu Ierburi

Puiul la grătar picant frecat cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 201 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pudră de ceapă, piper cayenne, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Rețete similare includ Herb & Spice Frecat Piept De Curcan La Grătar, Paprika-Planta Frecat De Pui, și Somon la grătar frecat cu condimente cu Salsa picantă de castraveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Presărați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale puiului, apăsând ușor pentru a adera.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.