Pui Picant La Grătar Chipotle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul picant la grătar Chipotle. O porție conține 964 calorii, 75g de proteine, și 71G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute chipotle în adobo, pui, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui la grătar Chipotle cu sos picant de Tomatillo, Salată Caesar de pui la grătar cu pansament picant Chipotle, și Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați chipotles în adobo, ulei de măsline și căței de usturoi în procesor; piure până se formează pastă.
Adăugați ceapa tocată, coriandrul tocat, boiaua, chimenul măcinat, pudra de chili și sarea; procesați până când ceapa este tocată mărunt.
Transferați 1/4 cană amestec de chipotle într-un castron mic; acoperiți și refrigerați. Aranjați bucățile de pui într-un vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci.
Întindeți amestecul de chipotle rămas pe toate bucățile de pui. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Spray grătar cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu). Pui la grătar până la fiert, trecând la o parte mai rece a grătarului, după cum este necesar, pentru a preveni arderea și periajul cu marinată rezervată în ultimele 5 minute de grătar, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul în platou și serviți.
* Conservele de ardei iute chipotle din adobo sunt disponibile la unele supermarketuri, la piețele latine și de la mexgrocer.com.