Pui Picant La Cuptor
Puiul picant la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 946 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de pudră de usturoi, frunze de oregano, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Rețete similare sunt Pui Picant La Cuptor, Pui la cuptor dulce și picant, și Parmezan Picant De Pui La Cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.linie tigaie de 15x10x1 inci cu folie; pulverizați folia cu spray de gătit. În castron superficial, amestecați chipsuri zdrobite, oregano, boia de ardei, cimbru, sare condimentată, praf de usturoi și piper roșu. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul și laptele.
Se acoperă ușor bucățile de pui cu amestec de ouă, apoi se acoperă ușor cu amestec de firimituri.
Așezați în tigaie, cu pielea în sus.
Se presară cu orice amestec de firimituri rămas.
Coaceți descoperit 50 până la 60 de minute sau până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).