Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul picant de var cu usturoi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 219 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, unt, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Picant De Var Cu Usturoi, Tacos picant de creveți cu usturoi Cilantro Lime Slaw, și Pui Picant De Var.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună sare, piper negru, cayenne, boia de ardei, 1/4 linguriță praf de usturoi, praf de ceapă, cimbru și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Piper Negru
Praf De Ceapă
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pătrunjel
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați generos amestecul de condimente pe ambele părți ale pieptului de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
3
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se sotează puiul până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Se presară cu 2 lingurițe de praf de usturoi și suc de lămâie. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent pentru a acoperi uniform cu sos.